O nama


Poslastičarnica Dessert original, na istoj adresi nastavlja dugogodišnju tradiciju jos od 1994.godine, od kada je iz Beča preneta u Beograd, i svojim kvalitetom zadovoljava potrebe i ukuse naših vernih mušterija.

Radi očuvanja autentičnosti, zaštitili smo logo poslastičarnice i obukli je u novo ruho. Bili smo prva i jedina radionica za izradu torti i kolaca koja je pocela da radi pod imenom Dessert a koji naziv sada koriste neke konkurentske firme, što je i bio razlog da svoje proizvode zaštitimo novim nazivom - DESSERT ORIGINAL.

Vrhunski kvalitet i moderan izgled je zasnovan na spoju porodicne tradicije i savremene tehnologije.

Sve ove godine, Beograđani su uživali u maštovitim poslasticama Bečke poslastičarske škole. Kako se menjao Beograd i mi smo išli u korak sa vremenom, ali istovremeno zadržavali duh tradicije.

Preko 40 vrsta torti i kolača izrađujemo isključivo na bazi prirodnih sastojaka, čime garantujemo visok kvalitet.
Naši sitni kolači imaju dušu, a svadbena torta biće onakva kakvu Vam srce poželi.
Ko ih jednom proba-uvek dolazi po još.

Zastanite na tren, odvojite trenutak za sebe, za svoju dušu, i počastite svoja čula našim poslasticama.
Značajnu prednost u odnosu na konkurenciju nam daje to što sve torte i kolače pravimo i u posnoj varijanti, kao i to da smo u mogućnosti da Vam ponudimo torte i kolače za dijabetičare.

U ponudi imamo i slani program koji ce upotpuniti Vaše slavlje. Naši vrhunski majstori posebnu pažnju posvećuju svakom detalju.

Sveže namirnice, prirodni sastojci i moderan izgled čine savršenu kombinaciju kojoj nećete odoleti.

Takođe moramo da napomenemo da smo ušli u proceduru HACCP sistema.

Torta